Logo Mevi Helmond
Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquetenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit duis sed.
Monday - Friday 08:00 - 17:00

Saturday and Sunday - CLOSED

+31 (0)492 538 615

info@mevi.com

Wethouder Den Oudenstraat 1

5706 ST Helmond

Top
 

Careers

At Mevi, we want to stand out. For you, for our business and for our surroundings. As a successful and steady growing family-owned business we keep one simple promise to our teams: we grow together and we enjoy our work and time at Mevi. Our employees are loyal to the company and the people they work with.

We offer you a very friendly but still challenging working environment, which is mainly transparent and informal in communication. Our terms of employment are very attractive, furthermore your team members are real professionals and love technique.

Innovation-driven, solution-orientated team players are welcome to join our family. At Mevi, where everyone can carry out their work independently, we attach great value to collaboration and sharing responsibilities. Making mistakes may be part of the job; learning from them is self-evident, while there is a lot of room for personal development of professional competences and soft skills.

Please check our vacancies and find out how to grow with us and to enjoy #WorkAtMevi

CNC Frezer/ Programmeur

Mevi Fijnmechanische Industrie groeit en daarom hebben wij een vacature CNC Frezer/Programmeur om ons team te versterken. Wij zoeken de pragmatisch vakman die enthousiast word van complexe werkstukken. Je gaat werken aan prototypes, enkel-stuks en kleine series met de hoogst haalbare nauwkeurigheid en kwaliteit! Producten op de micron (µm) nauwkeurig? Daar ben je goed in en dat is wat jij wilt doen! Wij bieden jou die mogelijkheid, een mooie baan als CNC Frezer/ Programmeur met veel technische vrijheid en creativiteit. Gaat jouw hart sneller kloppen van precisie en high-end metaalbewerking? Als jij nu ongemerkt aan het “knikken’’ bent en een glimlach niet kan onderdrukken! Dan weet jij dat jij hier thuis hoort, lees snel verder.

BEKIJK VACATURE

Vacature CNC Draaier

Mevi Fijnmechanische Industrie groeit en daarom hebben wij een vacature CNC Draaier om ons team te versterken. Wij zoeken de pragmatische vakman die net als wij enthousiast word van complexe werkstukken. Je gaat werken aan prototypes en enkelstuks met de hoogst haalbare nauwkeurigheden en kwaliteit! Producten op de micron (µm) nauwkeurig? Daar ben je goed in en dat is wat jij wilt doen! Wij bieden jou die mogelijkheid, een mooie baan als CNC Draaier met veel technische vrijheid en creativiteit. Gaat jouw hart sneller kloppen van precisie en highend metaalbewerking? Als jij nu ongemerkt aan het “knikken’’ bent en een glimlach niet kan onderdrukken! Dan weet jij dat jij hier thuis hoort, lees snel verder!

BEKIJK VACATURE

Operator CNC bewerkingmachines-gereedschapbeheer

Mevi Fijnmechanische Industrie groeit en daarom hebben wij een vacature voor een Operator CNC bewerkingmachines-gereedschapbeheer om ons team te versterken. Wij zoeken een ambitieuze collega die toe is aan zijn volgende stap in zijn carrière. Je gaat werken aan de productie van prototypes en enkel-stuks machines t.b.v.  hightech modules met de hoogst haalbare nauwkeurigheid en kwaliteit! Ben jij die Operator CNC bewerkingmachines-gereedschapbeheer die een volledige machine bedient voor de fabricage van een Operator CNC bewerkingmachines-gereedschapbeheer met veel technische vrijheid en creativiteit.

BEKIJK VACATURE

Werkvoorbereider/ Calculator

Wat is jouw uitdaging als Werkvoorbereider/Calculator?

Wil jij graag afwisseling in jouw werkzaamheden? Lijkt het jou leuk om werk te maken voor grote namen als Zeiss, ASML en Philips? En zie je graag jouw werk uitgewerkt worden tot een compleet eindproduct? Check dan snel deze vacature bij Mevi in Helmond!

BEKIJK VACATURE

Vacature Software Engineer

Mevi Fijnmechanische Industrie groeit en daarom zijn wij op zoek naar een Software Engineer. Wij zoeken een professional die uitgedaagd wilt worden door complexe vraagstukken die onze klanten aan ons stellen. Je gaat werken aan prototypes en enkelstuks hightech machines. Mechatronische systemen op de micron (µm) nauwkeurig? Wij bieden je die mogelijkheid, een mooie baan met veel technische vrijheid, creativiteit om complexe software architectuur op te zetten. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Verschijnt er nu een glimlach op je gezicht. Dan weet jij dat jij hier thuis hoort, lees maar snel verder!

BEKIJK VACATURE

Accountmanager

Binnen het verkoopteam van Mevi Helmond zijn we op zoek naar een ervaren accountmanager met technische kennis. Heb jij bewezen successen behaald en ben je daarnaast een sterke relatiebouwer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BEKIJK VACATURE

Vacature Werkvoorbereider / Production Engineer / Calculator

Mevi Fijnmechanische Industrie groeit en daarom zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider om ons team te versterken. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het opstellen van optimale kostenramingen in de offertefase, zo optimaal mogelijk productiegereed maken van productieorders en daarbij kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten te bewaken. Ben jij de spin in het web? Merk je al dat je enthousiast aan het worden bent? Dan weet jij dat jij hier thuis hoort, lees maar snel verder!

BEKIJK VACATURE

Vacature Constructeur/ Projectengineer

Mevi Fijnmechanische Industrie groeit en daarom hebben wij een vacature voor een Constructeur/ Projectengineer om ons team te versterken. Wij zoeken een ambitieuze collega die toe is aan zijn volgende stap in zijn carrière. Je gaat werken aan de ontwikkeling van prototypes en enkel-stuks machines en hightech modules met de hoogst haalbare nauwkeurigheid en kwaliteit! Ben jij die constructeur die een volledige machine ontwikkelt en verwerkt in een 3D ontwerp? Wij bieden jou die mogelijkheid, een mooie baan als Constructeur/ Projectengineer met veel technische vrijheid en creativiteit. Als jij nu ongemerkt aan het “knikken’’ bent en een glimlach niet kan onderdrukken! Dan weet jij dat jij hier thuis hoort, lees snel verder.

BEKIJK VACATURE